Thursday, July 11, 2013

Nak kulit Cantik, putih gebu??

 Assalamualaikum


Hari ni dah masuk hari ke-2 kita berpuasa kan?Alhamdulillah....

Bila sebut puasa, mesti dah ramai yang tak sabo nak raya gak kan?kan?kan?hehe...Dah start fikir2 nak beli baju kaler apa taun ni...kuih raya bape jenis...mcm2 la...tak kurang gak yang dlm proses "pasang badan" dan cantikkn kulit, tak gitu?:) adat la... 


 Semua mesti nak nampak cantik kan?bukan je baju cantik, kulit orgnya pun nak nampak glowing, berseri-seri kan??So, YM cadangkan korang ambik set kecantikan kulit Shaklee ni utk rawat kulit dari dalam sebab rawatan kulit dari dalam ternyata lebih efisyen berbanding dengan menjaganya dari luaran semata-mata, :)

Jum!try ambik set kecantikan kulit Shaklee yang ohsem nih!Dah ramai fell in love tawww...

    



Setiap vitamin ni mempunyai fungsi yang tersendiri:

ESP - Mencerahkan kulit yang kusam/ Menganjalkan/Mengebukan/tona kulit lebih sekata

Vit C Chewable - Mencerahkan & Menghalang pertumbuhan jerawat

Vit E - Memudarkan parut jerawat dan juga bertindak sebagai Anti penuaan

Boleh ADD ON Carotomax kalau ada masalah jerawat, makan dan boleh picit kapsul tu utk keluarkan isi kat dlm utk ditampal atas jerawat, gerenti kecut!:)

Jum!cantikkn kulit utk Raya nih!

Info lanjut,hubungi YM
--------------------------------
Pengedar Sah Shaklee anda

ID 889833
Ayu Yayansmum a.k.a YM
011-2112 1422 (sms/whatsapp/kakaotalk)



5 comments:

::NureeN:: said...

ada gak plan nk mkn, tp blom kesampaian hahaa
skrg juz mkn yg kalsium dlu :P

Azura Aziz said...

salam.. slamat berpuasa juga buat yayans mum ;)

Suria Lekatlekitgurl said...

dah lama dok berkira2 nak amik shaklee... nak bagi anak. mealshake.. tp kalau boleh nak terus beli.

nur lyla said...

untuk pudarkan parut tu ambik masa berapa lma ye? hehe

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

@nur lyla : berapa lama kesan blh nmpk tu depends dengan sejauh mana kita konsisten ambik suplemen ni dan rajin consume air masak,:)

 
site design by designer blogs