Wednesday, September 26, 2012

Harga Vitamin GLA Complex Shaklee


Assalamualaikum

Ni rentetan daripada entry YM sebelum ni - "Vitamin untuk Wanita yang mahu Sihat". Kan YM dok pot-pot pasal Vitamin GLA Complex keluaran Shaklee tu. So, Ada beberapa org yang bertanya, Mahal ker?Berapa?

so, Ni YM jawap yer Health concious ladies sekalian..

Retail Price : RM91.25 untuk 60 capsules
Testimoni Pelanggan tentang GLA Complex

'Betul la kann..GLA dan Vit E shaklee sgt bagus! Baru ambik dlm 3 mgu, tp best! Selalu xleh mkn belacan,seafood,ayam...skrg alhamdulillah! Jerawat nk naik kat muka pun takut..dari dulu mkn EPO xde plak mcm ni..smpaikn muka dh nk jd permukaan bulan..tp sejak dgn GLA n Vit E ni..alhamdulillah!!!:)'

Seorang lagi rakan menambah:

'fara amik seminggu lebih baru ada kesan...2nd week baru nampak ketara..kulit lebih halus gebu, cerah, bibir dah merah2 gitu..hahahaha..time basuh muka pon bole siap terpk, licin dan halus gilaaa kulit aku..sy dah lama tak rasa kulit mcm ni semenjak pegi kursus diploma pengurusan awam (yg ada modul tentera, outward bound school, bomba dan polis yg dok main dgn selut,api,hutan,panas dan segalanya yg mmg musuh ketat kulit)
pastu time mlm bila lampu malap2, kulit mcm glowing.ala2 mcm edward cullen kah kah kah..tetiba nak samakan dgn twilight plak kan..hehe
tp fara combine skali dgn esp..'.
ohh and, fara tak pakai makeup or even compact powder ke pejabat..lipstick pun tak pakai ye.....'
Tapi, untuk kawan-kawan YM, YM akan bagi special Price taw! So, sapa yang berminat boleh contact YM okay?


Anda boleh menghubungi YM melalui:

Sms (Preffered): 013-2905020 ( YM )
Emel: yayansmum@gmail.com


::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::


10 comments:

Riena Haiqal said...

nanti leh la beli dengan YM jak.. dapat special price pulak tu...

Zie Madini said...

ni ea product yg utk org dlm pantang tu ea? coz ada kawan FB rekemen shaklee utk zie ambil semasa dlm pantang...hikss

LelakiSemalam said...

elok utk ibu2 ni...

ary_lee said...

alorhhh..
ary skrg tengah test makan 1produk ni.. if xde perubahan, ary test YM punya^^

IntaNBerliaN said...

ooo ym jual produk shaklee ke?,, blh tumpang tanya x.. kalau set bersalin tu, brp rm yer? :-)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

menarik la YM, tp selamat tak utk wanita hamil..??

Cik Aini said...

insyaallah..nti apa2 sy pm kat ym.rs mcm nk try gak:)

QasehnyaRania said...

singgah sini dsri blog cik nur ;)

Anonymous said...

Shaklee gla complex halal tak?

Anonymous said...

Untuk period tak teratur boleh ke

 
site design by designer blogs