Friday, April 13, 2012

Yayan n The Big Book

Assalamualaikum...

Ari ni tetap bangun awal eventho Today is a weekend here in Ganu. Jap lagi, YM nak pi Pasar Tani.nak beli apa yang patut utk Food Prep today onwards.At least for a week, shud be okay dah kan? Ari ni YM diberikan cuti umum oleh YD daripada buat bekpes. Kan nak pi Pasar Tani kan, YM ingat nak pi carik Nasi Dagang.Dah lama tekak ini tak makan Nasi Dagang.Nyummy!!

Dak Yayan pon bangun awal.Dah siap mandi sumer, dia dok kat Living room 2nd, dekat ngan Desktop, tempat YM mengarang segala penulisan.*Amboi!bajet novelist la tu konon. hehehe.

Dak Yayan, aktiviti pepagi dia ialah...




Buku gedabak ini adalah feveret dia. Dia mmg suka sangat tgk all the picas inside this Big Book. Membaca jambatan ilmu.Kene educate dier sejak kecik, supaya besa nanti tak susah kalo nak soh baca buku ke ipad ke wutever la di zaman ko Nak....(^_^)

Buku ni dah lama, YM beli masa umo dak Yayan 6 bulan lagi. Buku ni mmg lasak, takkan berjaya Dak yayan nak koyak ke hape this book, jgn arap ler nak!kalo basah bleh lap jek. Sangat-sangat menjimatkan poket YM.hehe
Oklah, y'all.Nak pi Pasar Tani dah. Daaaa....

9 comments:

izan mama mia said...

hai Yayan...awalnyer bangun pagi...
wah..nasi dagang mmg best....
selamat bercutiYM..

cikgu safarinah said...

andu bah.... besar dah si yayan. semoga sentiasa sihat dan gembira.

anisalya said...

kalau buku mcm tu bkn setakat anak je suka tgk. mak pun suka tgk jugak. hehehe...

Masz Sidek said...

mesti yayan suka tengok gamba dlm buku tu...
lepas tu dia tertarik dgn penggunaan warna yg terang dlm buku tu... ;)

Liney said...

yayan comel....

Riena Haiqal said...

comelnya pagi2 dah bangun belajar ye...
Baby Haiqal pun kalau dah bangun pagi, suka kacau ipad nak tengok baby tv..

Boni JLL3 said...

wah..bakal jadi pelajar yang rajin satu hari nanti ni

O'gosh said...

bestnya ada pasar tani ye...sini nak cari satu mmg payah..asik kene pegi pasaraya je...

Izan Ishak said...

dah lamaaaa sangat tak makan nasi dagang. MIL izan pun dah lama sangat tak buat... hmmm... terliur2 dah ni...

 
site design by designer blogs