Monday, April 16, 2012

KFceeeee....!!

Assalamualaikum....

Uishh...Yesterday, YD bagi YM cuti.Yesss!!Ibu nih ape lagi hah, suka sangat. Sekali-sekala makan kat luar best jugak. Nak-nak pulak KFC nih ha....




Terasa jugak nikmatnya makan KFC nih kalo dah lama tak makan kan? Kalo ko dah telan ari-ari, muak gak kan???





"Nyummmm!!sedapppp, Bu..." Ha...yolah sodap. Dak Yayan feveretnye Whipped Potato tu la.Bebudak, biasalah kan?Kalo tak potato, nugget, kalo tak nugget, sosej...standard la tuh.ekeke.

Memang best duduk semeja, enjoy the food together. At the end, bukannya Food tu yg sangat Sedap, tapi Quality Time yang kita Spend together, tak gitu?? Loveeeee it very mucheeee!

oh!ye!Pagi nih, YM masak Nasi lemak lagi.Lauk sambal sotong.Tapi, ade ke patut, Ym lupa tekan "cook" kat Rice cooker tuh ha.Tak patot-tak patot.Sudahnya, semua dah siap, Nasi baru terhegeh-hegeh nak mendidih, haihhh.....

Later la Ym update lagi erk.Nak Pi makan Nasi Lomak dulu...(^_^)

12 comments:

LYAfrina said...

comelnyer yayan mkn...
ni kfc kat kmn tu yer???

rajinnyer pagi2 masak nasi lemak..lya mmg x smpt nk msak2 ni.

cheqna said...

hahaha
betul..sesekali layan kfc besh gak..kalu sokmo2 muak la plop...
cheqna pernah gak jadi macam tu...tak tekan butang cook tu
hahahaha

AdaM Hawa said...

bukan yayan je suka potato tu.. bonda sy pun suka.. 1 mangkuk besar tu untuk bonda je.. orang lain tak boleh kacau.. hehehe

mamavogue said...

mmg best mkn sekali sekala.. nak pulak skang ni iklan dia letak chef wan, menarik btul nampak dia makan..hehehe
kalau hakim cheesy wedges tu memang dia yg punya!

affriena said...

wahhh seleranya dye mkn...comel lak tgk..hehe :D

Melati Qistyna's Mummy said...

Betul2... Sesekali layan mmg best, kami sekeluarga suka original :D

Sayur ngan kentang lenyek tu bhgn si gurl...heee

KiD said...

amboiiii.. sedapnya kepsi... nak cikit!!

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Lya...ni KFC kat Kijal, :D YM stay kat Kerteh je.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

KFC mmg sedap,
btol tu kalau dah selalu mkn muak gak,
mcm kami ni boleh dikatakan selalu, sbb Zaquan dah pandai minta nak mkn chicken, selalu papa dia turutkan jerk..

ieedaz @ mama_isha said...

comel nyer yayan..suke tgk aksi die!!

Cik Nur said...

sedapnyer..semlm baru mkn KFC dgn mak..bila tgk entry YM ni terasa nk lagi..hehehe.. tapi mlmpaulah hari2...hihihi

pasal tlupa tekan cook tu..nur pun pernah jadiii...hehehe

Boni JLL3 said...

hadoiyai...sedapnye kepsi

 
site design by designer blogs